Polyester

Boat Masters heeft zich gespecialiseerd in het verwerken en aanbrengen van glasvezel versterkt polyester. Kleine en grote reparaties en veranderingen voor persoonlijke aanpassingen vallen onder die specialiteiten. Naast schadeherstel en maatoplossingen voor boten, kunt u bij ons ook terecht met diverse voertuigen en andere composietproducten.

Naadloos Resultaat

Het is ons doel om er voor te zorgen dat elke reparatie of aanpassing niet alleen enorm sterk is, maar ook nog eens op kleur wordt gebracht en spiegelglad wordt afgewerkt. Wij zien vaak dat niet-gespecialiseerde collega’s moeite hebben met de kleur en afwerking bij reparaties. Door onze vakkundigheid en affiniteit met polyester is het resultaat bij ons van hoge kwaliteit.

Gelcoat Reparaties

Polyester is een veerkrachtig, sterk materiaal dat beschermd wordt tegen weersinvloeden door een gelcoatlaag. Bij een kleine botsing wordt meestal alleen deze laag beschadigd die we eenvoudig en snel kunnen herstellen. Deze “spot repair” van de gelcoat is niet ingewikkeld, maar het is wel een kunst om dit onzichtbaar te herstellen. Laat de beschadiging van de gelcoatlaag altijd herstellen, zodat de glasvezellagen van het polyester hieronder niet verzwakken door de invloed van water en het weer.

Polyester Reparaties

Bij grote schade ontstaat meestal ook een scheur in het glasweefsel onder de gelcoat. Deze reparaties vergen veel meer expertise dan kleine schade, maar ook dit soort schades kunnen we professioneel voor u repareren. Laat dit niet door een amateur doen, want dit soort polyesterschades hebben een gevolg voor de sterkte en betrouwbaarheid van uw boot of voertuig. 

Lakschade Reparaties

Tegenwoordig zijn door de snelle bouw in massaproducties vaak gedeeltes van polyesterproducten gespoten met verf als eindlaag in plaats van gelcoat. Dit vergt een andere manier van repareren. Lakschades kunnen we tevens voor u herstellen en in de originele toestand terugbrengen.

Beginfoto’s van verschillende projecten
Eindfoto’s van verschillende projecten

Boat Masters

Bij Boat Masters staat de klant voorop! Wij geloven in een eenvoudige, maar toch simpele visie: een doorzichtige en vakkundige service voor een eerlijke prijs.

Zelf ervaren? Wij staan u graag ten dienst!

Boat Masters Almereweg 40, 1671ND, Medemblik

06-27252797

06-53789112

info@boatmasters.nl

Boat Masters Facebook

Boat Masters

Almereweg 40

1671ND, Medemblik

06-53789112