Bootstalling bij Boat Masters

Bootstalling bij Boat Masters

Laat uw boot en motor niet in het water liggen! Snelle veroudering en aantasting door vocht en ijs is van groot gevaar tijdens de winter. Tevens ligt diefstal op de loer bij onbewaakte ligplaatsen. Een goede bootstalling is daarom van groot belang.

Boat Masters biedt u scherpe tarieven op stalling. Vanaf 10 euro per m²!

Bootstalling in de zomer en/of winter dichtbij, achter slot en grendel en met dagelijkse controle van uw bezit is bij Boat Masters vanzelfsprekend. De boot wordt altijd grondig onder hoge druk afgespoten voordat hij behoedzaam wordt gestald.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een servicebeurt, onderhoud, reparatie en het winterklaar maken van uw geliefde vaartuig. Eventueel kunnen wij u helpen door de boot te inspecteren op problemen en u op deze problemen te wijzen. Natuurlijk gebeurt dit alles in overleg met u. Ons moto is niets voor niets: de klant voorop met een doorzichtige en vakkundige service voor een eerlijke prijs!

Laat uw schip een zorg voor ons zijn, zodat u volgend jaar weer zonder problemen kunt varen. Vraag bij ons direct een vrijblijvende offerte voor uw bootopslag of onderhoud aan via onderstaande telefoongegevens of ons contactformulier!

Contactformulier

Velden met * zijn vereist om u goed en volledig van dienst te kunnen zijn.

Contactformulier

Velden met * zijn vereist om u goed en volledig van dienst te kunnen zijn.

Boat Masters

Bij Boat Masters staat de klant voorop! Wij geloven in een eenvoudige, maar toch simpele visie: een doorzichtige en vakkundige service voor een eerlijke prijs.

Zelf ervaren? Wij staan u graag ten dienst!

Boat Masters Almereweg 40, 1671ND, Medemblik

06-27252797

06-53789112

info@boatmasters.nl

Boat Masters Facebook

Boat Masters

Almereweg 40

1671ND, Medemblik

06-53789112